Szerelmi vallomás a Róna utcában - bpxv.blog.hu

Bár szerintem a cinkés postaládacetli a legbájosabb tavaszköszöntő felirat idén, azért ez a járdára pingált szerelmi vallomás is nagyon kedves. Két betű ugyan hiányzik, de ezzel együtt is nagyon szépre sikerült.  Palotabarát, a bpxv bloggere nem csak fényképeket küldött róla, hanem egy kedves kis jegyzetet, olyan kedves kifejezésekkel, mint "rebbenő szívű aszfaltfi".:

Párommal a minap vettük észre, hogy a XIV. Róna utca 170. bejárata előtt valaki a járdára pingált verssel vallott szerelmet a ház egyik lakójának. Viszonylag frissnek tűnik az akció, gyakran járunk erre, eddig nem láttuk.

Érdemes felfigyelni az igényességre: a pingáláshoz valamilyen sablont használt a rebbenő szívű aszfaltfi, és a kis szívecskék felfestéséhez már más színt választott, hogy kiemelje a felirat többi részéből túláradó érzelmeit.

Az idézetről - mert azért nem saját szavaival mondta el érzelmeit - annyit sikerült kiderítenem, hogy Koncz Zsuzsa Ég és föld között című, 1997-ben megjelent albumán hallható "Ha így is szeretnél" című dal szövege. Talán egy szakítás utáni visszakönyörgés drámája húzódik a háttérben? Vagy csak egy kis haragszomrád?

Egyébként bizonyára számos ilyen felirat található városszerte (klasszikus a szívbe írt fiú és lánynevet tartalmazó felirat, vagy vésés), de az óriásplakátos megoldásokhoz képest jóval szerényebb, már-már intimebb vallomás az igényesebbek közül való. Van bája - és elnézést, hogy nagy dobra verem.

Szerelmi vallomás a Róna utcában - bpxv.blog.hu

Ti próbálkoztatok valaha hasonlóval, vagy kaptatok már ilyen szerelmi vallomást? És ha igen, mi lett a vége?

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest felirat járda xiv. ker herminamező palotabarát róna utca

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr715874983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sellőlány 2014.03.23. 21:19:03

Egyszer egy külföldi céges programon vettem részt, egy csomó férfi kollégával. A szerelmem részben az érzései újbóli kinyilatkoztatására, részben a "területének" védelmére, íratott az éjszakai portással egy egyértelmű üzenetet, amit aztán kifüggesztetett a szobám ajtajára (angolul). Másnap reggelre természetesen a fél szálloda értesült az akcióról, és reggelinél a terembe lépve taps fogadott.
süti beállítások módosítása