Pedig volt már pár hiper-szuper ötlet a közelmúltban, de ez tényleg visz mindent. Nem azért mert ez lenne a legzseniálisabb ötlet. A legszebb benne az, hogy nincs benne szívatás, nem esik a fejedre semmi, nem rémisztenek halálra és nem röhögnek rajtad a rejtett kamera mögött.

A lényeg, hogy ha "zárod az áramkört" a buszmegálló két fala közt, akkor bekapcsol a fűtés. Viszont a két fal olyan messze van egymástól, hogy ehhez legalább két emberre van szükség.

Igen persze vannak hátulütői: mi van, ha tök unszimpatikus magányos emberekkel van tele a megálló, akkor azok megfagynak? Meg egyébként is, nem szájbarágós nagyon ez az összetartozás, meg a szeretet melege? 

De, de, tök jogos, de szerintem akkor is nagyon aranyos.

[via Taxi via Gizmodo]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: reklám közlekedés busz kanada tömegközlekedés megálló köztéri hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr15858082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2014.03.13. 19:35:17

Valóban nagyon aranyos ötlet, mert mindenképpen mosolyt csal az ember arcára. Nálunk is tehetnének ilyen várókat. Milyen meglepett lenne a villamos, v. a buszvezető:-)

NemNick 2014.03.13. 20:02:40

klassz - valahol erről kellene szólni a kreatívkodásnak, mint szakmának...

Ramil Safarov 2014.03.13. 20:26:27

"zárod az áramkört"
Nem tul kedves arammal agyonvagni valakit.
Es ha egyedul van valaki, azt hagyjak megfagyni ??

jirij 2014.03.13. 20:38:50

Látom magam előtt (ha kishazánkban felállítanának egy ilyet), ahogy mindenki viszi magával a 4méter rézkábelt, hogy ne fázzon ha maga van!:D

GentleSpecter 2014.03.13. 22:10:05

@Ramil Safarov: Igen, hagyják megfagyni. Mert ugye minden buszmegálló alapfelszereltsége a fűtés, különben megfagynának az emberek, akik várják a buszt a csúnya hidegben.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2014.03.13. 22:15:35

Nem kell aggódni, nem vág agyon a záram! Pár milliamperes áramerősség is elég, hogy bekapcsoljon az áramkör. Azt meg meg sem érzed, ha átmegy rajtad.

A poszt tolónak: "unszimpatikus" szó nincs. Antipatikus van. Pátosz=érzelem. Ami lehet rokonszenves: szim-, vagy ellenszenves: anti-.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.03.14. 09:55:11

@bestpixel: Igen dá, ezt tényleg javítsd, mert nem vagyok egy született nyelvtannáci, de az unszimpatikus nálam is leveri a lécet. Olyan, mint a preventatív. Az is szép szó! :-)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2014.03.14. 10:58:38

@bestpixel: @Csokis: oké pongyola, de nem javítom ki, mert nem helytelen - most dierkt utánakerestem. Viszont tényleg csúnya, szóval a későbbiekben kerülni fogom ígérem :) kösz h szóltatok!

Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.03.14. 11:20:56

@Zubreczki Dávid: Na, most sújjosan OFF jön, ha akarod, nyugodtan szórd ki!
Azért nem helytelen, mert a nyelvészek követik az élő beszédet. Magyarán, ami régen helytelen volt, az előbb csak igénytelen lesz, aztán pongyola, aztán elfogadott. (Egyszerű példa rá a mamut, ami eredetileg mammut volt, aztán mamut lett, a bevásárlóközpont miatt meg újra terjed a mammut alak.)
Szóval csak rajtunk múlik, hogy hová fejlődik a nyelvünk. Ahogy használjuk, olyan lesz.
süti beállítások módosítása