20644171_cc0dcc66e0afd7076aad1d6890f47f8c_xl.jpg_1600x1044

A Pozsonyi utat (melyet mindig utcának akarok írni/mondani, annyira utcás) nagyon szeretem. Már csak azért is, mert ott van a Keserédes csokibolt, ahol egyszer videoklipet forgattunk.

A napokban megkeresett a Forbes, hogy Magyarország kedvenc utcáiról indít sorozatot (nagyjából a szép emlékű* Time Out Budapest tök jó városnegyedes sorozatához hasonló stílusban), nem érdekelne-e a cikk a csütörtöki megjelenés előtt. 

Nos a boltok leírásával nem nagyon tudtam mit kezdeni, mert az nem annyira Urbanista-profil, viszont van hozzá egy pompás térkép, ami megtetszett, el is kértem nagy felbontásban.

Klassz nem? Ja és a nagyításért természetesen kattintsatok rá!

*Természetesen csak azoknak szép emlékű, akik standon vették a lapot (vagyis pl. nekem) - az újságíróknak és az előfizetőknek, alighanem más jut eszébe róla.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest térkép újlipótváros xiii. ker pozsonyi út

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr475844000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inap 2014.03.06. 12:26:32

Kedves Dávid a térképen egy súlyos hiba van: a pagony a Radnóti és Balzac között van .A Szent István Park sarkán a Parksarok gyerek kulturális központ es játékhoz van, a két intézmény teljesen független !!(legközelebbi rokoni szálakon anya lánya kotodunk, de ez tényleg véletlen ) kérlek rajzolás át ha te keszitetted köszönettel sardipanni@outlook.com

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2014.03.07. 08:31:47

@inap: ahogy írtam is, a térképet a Forbes készítette, én csak kitettem. De szólok nekik, hogy hibás

Attila Magyar B 2014.03.08. 18:26:26

Inap mielőtt kiadná újra a munkát, miszerint: "rajzolás át ha te keszitetted" (helyesírással most nem foglalkoznék), legyen szíves nézze meg jobban a "J" helyszín-jelölő ikon pontos helyét! A kartográfiai tanulmányokkal még egy kis időt el lehetne tölteni, mielőtt egy ilyen jó kis grafikát élből megkritizál. Köszönöm, hogy végig olvasta: MBA

Bernát Csanádi 2014.03.08. 18:44:31

ja, és bálna sincs a Dunában! Kérjük átrajzoltatni! :-)))

felsziget 2014.06.24. 14:28:34

Ez a jó az építészekben ahogy egymást zikkizik. Inkább jó lenne ha nem engednénk a Városligetből!Úgyis viszik erőből. Pedig van egy kiváló alternatív terület a volt Szabolcs utcai kórház helyén amelyeből az állam meg a főváros erőszakkal valamilyen mégegyegyetemet és egy rekonstrukciós központot akarnak csinálni. De minek? pont jó lenne egy új Station Múzeumi Negyednek kiváló közlekdéssek és parkolással.
süti beállítások módosítása