isali140224.jpg

7. Ez a pali mit kajakozik a nappaliban?

i1.jpg

Oké, hogy House of Secrets néven árulják, na de akkor is. (via: treap)

 

6. Eladó házban ennél jobb falfestményt még nem láttam

i7.jpg

Ja és ebben is van több, elefánttól a Spongya Bobig. Még kitömött zsiráf is, igaz nem ennyi. (via LL)

 

5. Hamisítatlan vállalatiüdülő-életérzés

i5.jpg

Bár a faragott bölcsővel nem tudok mit kezdeni és a kanyarodó fürdőszoba is elég furcsa - csak katt a többi képért. (Kösz Geri!)

 

4. Még mindig a piacon a legmenőbb pesti loft!

i4.jpg

Sőt. Amióta az Urbanistát csinálom, szerintem azóta hirdetik, de az elmúlt lassan hat évben nem tudták eladni. Azóta forgattak benne filmet, meg X-faktor mentorálást, egy időben rádióstúdiónak adták ki, de túladni még nem sikerült rajta. Viszont az ott készült képek még mindig nagyon menők - kattintsátok végig. (Kösz Gábor!)

 

3. Lakókocsi a bálteremben

5[1].jpg

Bár Geri a fenti kép miatt küldte a linket - egy tonna másikkal együtt -, ez az ingatlan valójában már szerepelt a blogon. Mégpedig a Horthy-házak kapcsán!

 

2. 490 milliós álomház a Duna-parton

 13[1].jpg

Mondjuk a Kossuth-díjas belsőépítész munkájával nem vagyok maradéktalanul megelégedve, de azért elfogadnám. (Kösz Geri!)

 

1. Most vegyél házat saját repülőtérrel!

1381137_34_1[1].jpg

Csak 48 millió dollár (csaknem 11 milliárd forint), viszont elmondhatod, hogy a Wayne Newton egykori kecója a tiéd. Ja és ahogy a LoonlyListing bloggere kiszúrta, van benne egy akkora papagájketrec, mint egy lakás!

 


Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: dunakeszi ingatlansaláta

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr215830601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaspite 2014.02.24. 15:37:30

Nekem gyanús az a "reptér", mert csak a magángép alatt van egy 15 méteres betoncsík. A birtok kapuján nem fér ki, a kanyargós kerti ösvényen sem tud elmenni sehova, mert a szárnyai kidöntenék a lámpaoszlopokat, meg a fákat. Amúgy se láttam konkrét kifutópályát a birtok fényképein. Szerintem azt a gépet csak poénból tették oda, hogy a gyerek egy igazi gép pilótafülkéjében ülve játszasson repülőszimulátort. Van egy ilyen fotó.

GentleSpecter 2014.02.24. 19:03:12

Valaki tényleg mondja már meg, hogy hogyan került oda az a repülő, illetve, hogy hová tud onnan menni?!?!?! :D

Cave Nick 2014.02.24. 21:31:46

T. Szerk.!
Szerintem érdemes volna különválasztani a magyar hirdetéseket a külföldiektől, vélemény?

Kutya 79 · http://kama-tura.blog.hu 2014.02.25. 08:11:15

Vajon az ingatlanosok miért nem tudnak értelmesen fogalmazni, helyesen írni és egy áttekinthető alaprajzot megrajzolni? Ez olyan komoly feladat, vagy tényleg csak a gyengébb képességűek mennek közvetítőnek?
Azt hiszem, ezek is megérnének egy posztot, bár biztos volt már ilyen is...

oc 2014.02.25. 10:08:35

A szántódi üdülőt sajnálom, párszor nyaraltunk ott gyerekkoromban, klassz faházak is voltak egy időben...

Számomra hihetetlen, hogy egy parttal rendelkező üdülőben ennyire nem lát senki fantáziát.
Tudom, a balatoni szezon rövid, kiszámithatatlan, már nem olyan trendi ott nyaralni, de pl. pont Szántód egész jó adottságokkal rendelkezik, közel az M7, ott a rév, át lehet menni Tihanyra is...

Cave Nick 2014.02.25. 12:23:06

@oc: A Balaton egy ideje megint trendi. Tényleg.

aeidennis 2014.02.25. 12:27:26

Egszen biztos, hogy a Dunakeszi Forrás dűlő nem rendelkezik a képen látható dunai panorámával, legfeljebb a dunaparti nyaralósor házait látni onnan. Sőt az is egészen biztos, hogy komoly kenőpénzt fizethettek azért, hogy egy szántóföldön a semmi közepén ilyen házat fel lehessen építeni.

hatja 2014.02.25. 17:38:04

@aeidennis: ez a ház a Duna parton van amúgy nem a forrás dűlőn, valószínűleg oda tette a rendszer. a fészek közben van, a google maps ad is rá ki felhasználói képeket.

de tény, hogy amíg ingatlanoztam sok kollégám csalt a panorámával, mondjuk teleobjektívvel átfotóztak az amúgy szemben álló két 10 emeletes között, vagy ablakon kihajolva jobbra az utca végén valóban látszik a Dunából egy 20 méteres sáv, az már nekik panoráma. (ez pont a posztban szereplő loft ház környékén volt visszatérő gond, ahol a legtöbb lakás a szemben lévő panelra néz, csak oldalra nézve látszik pár méter Duna).
süti beállítások módosítása