Emlékeztek még arra a különös vörös fényű installációra, amiről egy hónapja számolt be az Urbanista? Mint egy most érkezett olvasói levélből megtudtam, a Nyugati Pályaudvar sinrengetege alatt húzódó, legrégebbi budapesti aluljáróban klipet forgattak.

Kedves Urbanista,

teljesen véletlenül találtam rá a december elejei alagutas posztotokra és gondoltam megírom, hogy mi installáltunk, méghozzá egy videoklip forgatásához, csak véletlenül otthagytuk egy kicsit a díszletet az elhaladók örömére. :-)

 A klip azóta elkészült, a végén látható az alagút: Perfect Pill - Getaway 

ha gondoljátok, hogy megér még egy posztot, akkor nyugodtan osszátok meg! :-)

 Üdv,

Levente


Hogy tényleg így volt-e, vagy furmányos marketingokokból kaptam-e már a fotókat is, azt nem tudom, de midnegy is. Az igyekezet megér egy bemutatást!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest klip angyalföld aluljáró alagút gyalogos nyugati pályaudvar terézváros xiii. ker vi. ker podmaniczky utca bulcsú utca bajza utca középső-terézváros

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr975748415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása