Meglepő kéréssel kereste meg Nakot a Cinken a Karthago Tours: új irodát nyitnak a Thököly út 21-ben és szeretnék kicsit rendbe szedni a tragikusan kinéző portált. Ebbe pedig sajnos sem a SZŐRME, sem az OLVASÓSZOLGÁLAT felirat nem illik. Viszont kidobni sajnálják, szóval ha valakinek kell szívesen odaadják:

Akit érdekel itt jelentkezzen: 

KARTAGO TOURS THÖKÖLY ÚT FŐIRODA 
1076 BUDAPEST THÖKÖLY ÚT 21-23. 
tel.: 462 8433 
fax: 462 8401 
ermail: info@kartagotours.hu

A hírnek két okból is örülök. Egyrészt hogy van egy jó fej cég, amelyiknek ugyan útban van a neon, de felismeri az értékét és nem hagyja veszni.

A másik, hogy a Thököly út eleje úgy tűnik kezd kicsit rendeződni (pedig ingatlanárait tekintve azért nincs a topon Istvánmezőnek ez a része - részletekért katt a térképre).

keleti.jpeg

Talán a 4-es metróhoz kapcsolódó fejlesztés, kicsit dob az útszakasz értékén.

FRISSÍTVE: Alig posztolták a felhívást, máris lett gazdájuk. Hurrá!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest portál üzlet felirat neon thököly út vii. ker istvánmező

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr325631564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biciklis bakter · http://hovamegyavonat.blog.hu/ 2013.11.13. 15:24:21

Szóljatok a Magyar Elektrotechnikai Múzeumnak (Kazinczy utca), ők hátha begyűjtik és kiteszik a többi mellé a múzeum udvarára!

bioLarzen 2013.11.14. 12:58:31

Amúgy a Neonmentők már nem léteznek?

bio

bioLarzen 2013.11.14. 12:59:39

@Doma01: Állítólag ott csak homlokzatfelújítás van és utána visszakerülnek a dolgok.

Nem hiteles forrás - az egyik ott dolgozó melós mondta.

bio

bioLarzen 2013.11.14. 13:00:15

@biciklis bakter: Hopp, ezt nem láttam. A Neonmentők is ők, ugye?

bio

bioLarzen 2013.11.14. 13:07:23

A Neonmentők egyszer amúgy csúnyán megvicceltek, akaratukon kívül... A 200-es évek első felében elég sok fényképet csináltam a régi, akkor még látható budapesti neonokról, mondhatni hobbim volt. Amikor a Klauzál utcába költöztünk akkor kedvesemmel, pont a házzal szemben volt a falon egy jó régi Pqatyolat-hattyú neon. A Patyolat már rég nem működött, nyopma sem volt ott asz üzletnek, csak ez az elaggott neon volt már ott. Na, mondom magamnak amikor először ott jártunk, de fasza, legközelebb mikor jövünk, hozom a fényképezőmet is (jó 10 évvel ezelőtt vagyunk, a fényképezős mobilok még nem feltétlen számítanak tömegterméknek). Nem viccelek, 2 nap múlva mentünk újra - a neon sehol... Bacchus, (mint később kiderült,) vagy 15 évig volt ott a neon úgy, hogy már nem is volt alatta a mosoda - erre pont abban a két napban vitték el (mint később kiderült) a Neonmentők...

(Viszont az oktogoni "gyémántos" Óra-Ékszer neonról minden valószínűség szerint én csináltam az uccsó fényképet. Amikopr egyszer arra sétáltunk, láttam, hogy épp bontják. Ekkor szerencsére épp nálam volt a gépem, úgyhogy még épp sikerült csinálnom róla pár búcsúképet.)

bio

bioLarzen 2013.11.14. 13:10:22

(Úbazz, hogy sikerült ilyen pocsékul gépelnem???)
süti beállítások módosítása