Budapest Gresham Hotel - forrás: wikipedia

A Gault&Millau Magyarország idén is összeállította régiókra bontva a legjobb hotelek listáját. Már nekem a felosztás is fura (Kelet-Magyarország minden, ami a Dunától keletre van), de rendben, nincs annyi menő szállodánk. A wellness különválasztása viszont olyan, mintha csak azért csinálnák, hogy ott is helyezést érhessenek el egyes helyek. A rangsorból a Pénzcentrum csinált táblázatokat.

 

A budapesti listán nincsenek meglepetések. A viszonylag ifjú begombázott hangulatú Iberostar és a Klotild kivételével mindegyik öreg motoros, a Gresham éjszakánként másfélmillióért kivehető lakosztályáról pedig írtunk is. Vidéken engem Vecsés lep meg (főleg, hogy még nevében is Budapest - de hát végül is tényleg vidék).

A Spirit viszont, mely sokak fejében Magyarország legesleg szállodájaként él, nem hogy országos, de régiós rangsorban is a harmadik helyre szorult.

[Forrás: pénzcentrum]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest debrecen szálloda hévíz parádsasvár sárvár tarcal kozmapuszta

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr275619195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincze Miklós [grofjardanhazy] · http://24.hu/author/vinczem/ 2013.11.07. 11:40:23

A LaContessa csak a negyedik helyen a kelet-magyarországi régióban? Ejnye-bejnye, annál jobb hely márpedig nincs az országban!

díjhitelező 2013.11.07. 12:52:14

Hát nem tudom. Budapest nem a prémium turistákról szól, amivel nincsen baj. Csak megjegyeztem.
Az airbnb meg úgyis kifingat majd mindent. Csak idő kérdése.

cukkmukk 2013.11.11. 11:47:42

Néhány hotelt megjártunk itthon, de nekem az Azúr a kedvencem Balcsin. Most is készülünk kicsit "adventozni" : redir.ec/adventiakcio

everestdorci 2013.11.14. 11:32:56

@cukkmukk: Tavaly voltunk itt és szerintem is elférne a listában. Azokhoz képet, ahol eddig jártunk, kiemelkedően jó szolgáltatást kaptunk. Jó pihenést nektek! :)

tiram 2014.01.03. 22:18:05

Nem értem, hogy a zsámbéki hotel mit keres egyáltalán a listán. Szörnyű helyen van, és el kell olvasni a róla szóló vendégvéleményeket.
Viszont a Spirit abszolút első!
süti beállítások módosítása