2

Nem a legmenőbb, nem a legdögösebb, még csak nem is legszebb, mégis nagyon bírom. Tetszik, hogy úgy "hagyományos", hogy nem egy szabályos kortárs épületet aggattak fel korabeli stílusjegyekkel. Mégis akármilyen szabálytalan és szerves fejlődésűnek tűnik (az előtérben levő, legnagyobb házról beszélünk), valójában egyszerre emelték az egészet jó tizenöt éve.

Nyár végén ott töltöttem négy napot a gyerekeimmel, a tapasztalatokról meg írtam egy cikket a Travelóra. (A folytatásban majd arról esik szó, mit is lehet csinálni ott és a környékén - de azt már nem fogom rátok tukmálni itt az Urbin, hiszen nem annyira a blog témájába vág.)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szálloda szépalmapuszta szépalma hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr25555687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olgicsq 2013.10.07. 19:52:59

Tenyleg klasszul nez ki a fotokon. Nem elvitatva a " legklasszabb hotel" cimet, nekem ez a kedvencem. (Ok, nem tradicionalis hotel, de annal erdekesebb)
utazom.com/cikk/otegtaj-a-lombfalu
Nem tudom, hogy mukodik-e most, ket eve, amikor ott jartunk, nagyon jol ereztuk magunkat.

_Neville 2013.10.08. 12:51:35

No a funkcionalisták majd lefikáznak, hisz nekik minden giccs, ami a rideg építménybe egy kis önmagán túlmutató esztétikumot csempészne.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2013.10.09. 09:42:30

Nem baj hogy nem "funkcionalista", az meg pláne nem, hogy nem "délpesti minimál barokk", de a szedett-vedett bútort, a pálma mintás tapétát, a lágy kaki színű faltól-falig szőnyeget érdemes lenne átgondolni...
süti beállítások módosítása