panelverseny.jpg

Már mostanáig is rengeteg javaslat érkezet érkezett bajnoki felhívásunkra, hogy melyik legyen Budapest kedvenc klasszikus (távfűtött, házgyári) lakótelepe - pedig a nyereményről még nem is beszéltünk.

Pedig a 2013-as Lakótelep-bajnokságon az is lesz!

A FŐTÁV nem csak félmillió forint értékű dísznövényt ajánlott föl a nyertes lakótelepnek, de azt is, hogy munkatársaik önkéntes munkával segítik az ottlakókat a kiültetésben. A parkosítást a FŐKERT segít majd megtervezni.

És hogyan is fog zajlani a játék? Íme a tervezett ütemezés.

Július 15-éig délig lehet jelölni még lakótelepeket a versenyre, utána meghirdetjük a 12 indulót. Figyelem, már eddig is több, mint 12 telep neve merült fel, vagyis ha szeretnétek, hogy kedvencetek a versenybe kerüljön, küldjétek a szavazataitokat kommentben, mailben, Facebookon vagy Twitteren!

Az indulókat négy csoportra osztjuk, melyekből szavazással jutnak tovább a legnépszerűbbek a döntőbe, ahol kiderül, ki lesz 2013 bajnok lakótelepe!

Természetesen a tavalyi Városnegyed-bajnoksághoz hasonlóan idén sem egyszerű kattintásversenyről szól majd a küzdelem: a játék kitűnő lehetőséget ad arra, hogy kicsit bemutassuk a résztvevő telepeket, összehasonlítsuk őket különböző szempontok szerint. Vagyis kicsit megismerjük a városnak ezt az arcát is.

Lakótelep-bajnokságra fel: ha még nem tettétek, ajánljátok kedvenc panel-lakótelepeteket!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest panel verseny lakótelep lakótelep-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr655394315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása