Ma este 8-tól az Urbanista lesz a népszerű MÜSZI-ben a népszerű Fuga Rádió népszerű Blogger Hétfő élő műsorának népszerű vendége. A dolog lényege, hogy leülök és mindenki kérdez dolgokat, amikre igyekszem válaszolni. Igyekszem szaftos pletykákat összeszedni estére a szerkesztőség életéből, de ez egy egyszemélyes stáb esetében nem könnyű feladat.

Mivel a múltkori beszélgetés vendégei a Városban bloggerei - Csaba és Ádám - voltak*, szám szerint ketten, a szerkesztők azt találták ki, hogy mi is legyünk ketten. Én bármennyire skizoid vagyok néha, nem tudunk két széken ülni és hevesen vitatkozni magammal (bár jelent meg már interjúm velem), ezért azt találtam ki, hogy elhívom Sadiát vendégnek. Ő az elmúlt öt évben talán a legtöbb ötletet szállította a blognak (meg más blogoknak is), nagyjából egy virtuális blogger, aki szeret a háttérben maradni. Még soha nem nyilatkozott sehova, szóval történelmi pillanat lesz.

A folytatás is izgalmasnak ígérkezik: április 29-én a Táj-Kert, május 27-én Városkommunikáció és a Mutató lesz a vendég.

Itt a Facebook-esemény, tessék csatlakozni, de még inkább eljönni. Aki nem tudná hol a MÜSZI, hát a Blahán, a Corvin Áruház 3. emelete az, épp a Corvintető alatt - ha úgy könnyebb.

*Itt tudjátok meghallgatni: fugaradio.net / HANGTÁR - naptár -március 1. 19:00 Blogger Hétfő

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog szolgálati közlemény program müszi fuga rádió

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr645170559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása