A Die Hard forgatása óta egyáltalán nem meglepő, ha Budapesten akcióhősök lövöldöznek, egy csapat "koreai náciba" pedig már én is belefutottam a Zsidónegyedben. Úgyhogy akár legyinthetnénk is erre az újabb koreai filmsorozat-trailerre, amit szab küldött. De azért vannak benne finomságok.

Bár egy kislány a YT-kommentek közt azon örvend, hogy náluk, azaz Kambodzsában forgatták a filmet, azért mi is büszkék lehetünk. Nekem például az ismert budapesti épületeken kívül az autósüldözésben 0:49-kor felbukkanó kátyúknál is megdobbant a szívem. Ám az igazán érdekes villanás, az az "MTV-székház ostroma" 0:45-nél. Vajon mit akarhatnak azok a fekete fegyveresek?

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest film szabadság tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr645123357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

狗鷲 2013.03.08. 18:59:51

November végén volt a forgatás. A 20 részes sorozatból kb 2 és fél rész szól Budapestről. Ezek már le is mentek a tv-ben. Kambodzsában egyébként sokkal kevesebb jelenetet vettek fel mint Budapesten. Ez a 2. évad de az elsőt is forgatták Budapesten kb 4 éve.
A "fekete fegyveresek" pedig észak és dél koreai ügynökök üldözik a közös ellenséget aki a székházba menekült be.

Vaandor 2013.03.11. 09:02:29

Szerintem Túró Rudiért mentek...
süti beállítások módosítása