Budapest, II. Bem rakpart, a Csalogány utca torkolatától, 1980. augusztus 20-án fortepan_15322

Duplaablak a múltra: felirat a házfalon, a zászló mellett... 

Nem is olyan rég adtam egy kis válogatást az Ablak a múltra legfrisebb fotóiból, melyek mostantól nyomtatásban is böngészhetők. Kerényi Zoltán ugyanis egy 2011-es és egy 2012-es évkönyvbe gyűjtötte össze kollázsait, melyeken a rég múlt magyarországi - főleg budapesti - fényképek helyszínei vannak újrafotózva és szellemesen összeollózva.

 

Budapest, Klotild Palota fortepan_27633

Duplaablak a múltra: ma már a Ferenciek sem így néz ki...

Az alkotó nem árul zsákbamacskát, mindkét album végiglapozható a honlapján, ráadásul a lassan háromszáz fotóból álló, folyamatosan bővülő gyűjteménye a Flickr-en is megtekinthető. Akinek megtetszik, itt vásárolhatja meg az évkönyveket. Felteszem kevesen lesznek, akik saját maguknak vezik meg a köteteket, de egy több évtizede külföldre szakadt hazánkfiának például el sem tudnék képzelni szebb ajándékot.

 

Budapest, XI. Szent Gellért Gyógyfürdő, pezsgő medence fortepan_9998

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: könyv duna fénykép töri belváros batthyány tér ferenciek tere v. ker i. ker kossuth lajos utca gellért fürdő ablak a múltra

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr485107699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása