17692493_f40f6669bd8452c6853545ef16c0f95e_l.jpg_800x451

Úgy látszik egy kisteljesítményű fekete lyuk van a Közvágóhíd hajóállomásba építve, mert a Müpa fényei után most a Rákóczi hídét nyelte el valami. Egy csepeli Urbanista-olvasó szúrta ki, hogy:

"az ősszel felújítást végeztek a Lágymányosi, pontosítok a Rákóczi hídon. A felújítási munkálatok ebben az esetben a korlátok felújítását, újrafestését és elméletileg a díszkivilágítás cseréjét jelentette VOLNA. Ez utóbbival ugyanis meglehetősen komoly problémák vannak. Középtájt (bár ez is inkább a pesti hídfőhöz közelebbi rész) folyamatos, majd ahogy észrevettem csak minden második esetenként 3. korlát rész világít. A helyzet még feltűnőbb, mint annak idején a Szabadság-hídnál, amikor a híd közepe nem világított. Tudtok esetleg ennek az okáról valamit?"

Az illetékes Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. példásan gyorsan elküldte a megfejtést (sőt azt a honlapján is közzé tette):

"Lakossági észrevételek alapján szeretnénk minden kedves érdeklődőt tájékozatni arról, hogy Társaságunk  a  Rákóczi híd korlátainak december elején befejezett felújításával egy időben, a biztonságos gyalogos közlekedés érdekében részlegesen elvégezte a világítási hálózat cseréjét, a lámpatestek egy részének beszerelését. A munka a kedvezőtlen időjárási viszonyok, valamint Társaságunk kiemelt feladata, a karácsonyi díszítő világítás szerelési munkálatai miatt teljesen nem készülhetett el. A februárra várható befejezésről honlapunk olvasóit és minden kedves érdeklődőt természetesen tájékoztatni fogjuk."

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest duna díszkivilágítás xi. ker ix. ker rákóczi híd

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr315007699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása