Igaz, ma már ennél jóval nagyobb felbontású képek is vannak Budapestről, de a Kerekterek Hármashatár-hegyről készült fotója mégis nagyon klassz. Kedvencem talán a fenti részlet, ahol mintha egymásra lennének préselve az újságpapírból kivágott házak, közöttük pedig csak a templomtornyok világítanak.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest fénykép

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr784991044

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2013.01.01. 21:13:21

Mi jól eljátszottunk vele vagy fél órát, összevissza forgatott, jellegzetes pontokba húzott egyenesekkel kidekorált Google Earth-el. :D A legfurcsább a Rákóczi híd pesti hídfő és a Lurdy ház távolsága. A kép több tíz fokos látószögűnek tűnik, pedig valójában csak néhány fok. A háttérben még egy soroksári templom is látszik, szóval jó messzire ellátni, nagyon "hegyes háromszöget" fed le.

Rodolfo63 2013.01.02. 03:45:57

elég furcsa az perspektívája, gondolom egy panoráma fotósorozatból készítették, azért érzem ennyire torznak - mondjuk ha nem ismerném a várost, nem izgulnék ezen, mert egyébként nagyon állat kép
süti beállítások módosítása