jalt_1346056412.jpg_1000x624

A nyolcaddöntők még javában folynak az Urbanista és az Otthontérkép Városnegyed-bajnokságán, ám az eddigi eredmények közül kimagaslik a József Attila-lakótelepé: 348 lájkkal győzte le Lágymányost (aki amúgy egy gyengébb csapatot simán vert volna 146-os eredményével). A siker mögött alighanem a civil lelkesedés áll, aminek egészen meglepő példái a fenti fotók: az urbi játékát falragaszokon hirdetik! Teljesen meghatódtam... (forrás: I ♥ József Attila-lakótelep)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest felirat ix. ker városnegyedek józsef attila-lakótelep

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr104734581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K3rnel 2012.08.27. 20:57:49

Na igen, a közösség teszi a dolgát :) Hajrá!

Vierre_ 2012.09.02. 15:59:27

Engem spec kiborít, mert nem a telep össznépi mivolta lett volna a lényeg, arra ott vannak a közösségi programok.
Kíváncsi vagyok, hogy amikor ott a periférián egy valós problémát kell megoldania a lakóknak akkor is közösségiek-e.
Itt élhetőség lett volna a lényeg, nem pedig a toborzás, attól még hogy ott lakik valaki, nem biztos, hogy jó is ott lakni.
Nekem nem a nap képe és ha a blog szerint az, csak mert a blogot reklámozza, akkor az egész versenynek nem sok értelme van.
süti beállítások módosítása