original_b5c5019185624e4f76064f831cc05bb2[1].jpg

A Pozsonyi Piknik - Facebook-oldalán szereplő - saját bevallása szerint Újlipótváros falunapja, mely idén szeptember 1-ére esik. Mint minden rendes falunapon, ezen is van zene, móka, kacagás ingyen: Liszt Ferenc Kamarazenekartól Bródyn és Désen át az erősen Urbanista-közeli Csiborig. Erkélyekről adnak "balkoncertet" tenoristák, és meg lehet mérkőzni a daloló sakknagymesterrel, Portisch Lajossal is (mármint sakkban). Lesz gyerekutca, meg éttermek versenye a Piknik-csillagért, hanem ami minket érdekel az egy egészen másfajta versengés: vajon melyik Újlipótváros legszebb lépcsőháza?

A kérdés jogos. Városbanék sorozatában is szép számmal szerepeltek lipóciaiak, és bár mi elsősorban az udvarok miatt surrantunk be tavaly az Udvarbolonddal, nem tudtunk szó nélkül elmenni a lépcsőházak mellett sem. No szóval!

Akinek van kedve, lépcsőháza, vagy legalább egy jó lépcsőházfotója, az töltse fel ide. A verseny kategória-rendszere rendkívül egyszerű, lehet beküldeni

1. Bauhaus lépcsőházat.

2. Nem Bauhaus lépcsőházat.

A nyeremények is természetesen helyi boltokban kapható termékek. És persze nem csak töltögetni érdemes, hanem böngészni is a versenyműveket! /A fenti képen amúgy S. Ádám fotója látható/

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: verseny újlipótváros lépcsőház xiii. ker pozsonyi út pozsonyi piknik

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr14663663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyp 2012.07.18. 16:17:40

Ami oldal kontentot csak úgy hajlandó megjeleníteni, hogy lájkolni kell hozzá, azt fel kéne gyújtani és el kéne ásni nagyon mélyre.

hateznemigaz 2012.07.19. 09:44:45

@gyp: Jogos a kritika, feloldottuk ezt a korlátozást, reméljük tetszeni fog a beltartalom. Üdv: PP

gyp 2012.07.19. 16:24:56

Köszönöm, és tetszik :)
süti beállítások módosítása