Gerillakötés a Blahán - vadjutka.hu

 

A tegnapi fonalgerillás poszt felhívását többen is komolyan vettétek és egy rakás link, fotó és tipp érkezett. Például a londoni olimpiára készült klassz kötésekről (kösz miamai), vagy a berlini metrót borítókról (kösz SzTibu). Persze leginkább a hazai példák hoztak lázba.

Többen is jeleztétek, van hasonló még Budapesten is. Drága hegedűsünk, Tücsi, aki a tegnapi posztot is írta, nem volt rest: ma délután két helyszínt is felkeresett. Az Akácfa-Dob sarkán ezt találta:

Pici, de cuki. A Nyáry Pálban pedig ez fogadta (mint írja: "mintha valaki megsajnálta volna a lámpát és rávarrta a lábszárvédőjét...").

 

Az alábbi fa viszont Veszprémben található és Babukatórium alkotása, akiről itt olvashattok többet. Szabó Péter Dániel képét pedig a Napló Online posztjából csentem (tipp:SzTibu).

veszpremi fa.jpg

 Wild Judit (vagyis vadjutka) egy tavalyi akciójuk képeit küldte el, amely során a Blaha Lujza téren fontak be mindenfélét. Az ő munkájuk látható lejjebb és a nyitóképen is, a teljes galériát pedig itt nézhetitek meg.

Gerillakötés a Blahán - vadjutka.hu

Cool Romani blog pedig egy rokon területről hozott példát. Ezek ugyan nem horgolt vagy kötött cuccok, de mindenesetre hasonlóképpen meglepően felhasznált textilek: biciklivázra aplikált Romani Design anyagok.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest veszprém blaha lujza tér akácfa utca v. ker viii. ker vii. ker dob utca nyáry pál utca street-art gerillakötés

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr204500693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2012.05.14. 16:32:31

a veszpremi fahorgolas tudtommal mar nincs meg. De nagyon szep volt :-)
süti beállítások módosítása