Mint azt a budapesti éjszakában otthonosan mozgó olvasók bizonnyal tudják, az Erzsébet téri Gödör Akváriummá alakult (melynek átépítéséről hamarosan írni fogok itt az Urbanistán is). Ám ez csupán a "hardvert" jelenti. A szellem is megvan, csak elhagyta porhüvelyét és bár egyelőre test nélkül bolyong, hamarosan reinkarnálódik. Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a Gödör Klub a régóta népszerű költészet napi fesztiváljukon fog újjá születni, ráadásul egy józsefvárosi lakásban...

Szia!

Április 11. Költészet Napja 
VIII. Pál utca 6. 2-es kapucsengő


A Gödör Klub hagyományosan megtartja a Költészet Napját. Klub nincs, lakás van, kis időutazás. Népszavalás, költők, írók,ismerős arcok, Víg Mihály, főzőcske, vörösbor, Dévényi Ádám koncert. Kezdés: 18.00.

köszi, üdv

Dani

Mivel igen régóta ismerem Danit és a Gödröt (az a barna-fehér csíkos pólós fickó vagyok a képen), természetesen nagyon kíváncsi voltam a folytatásra. Nos ami biztos, lesz idén is Világveleje Fesztivál az Orczy-kertben, meg egy egy hetes Gödör Klub Fesztivál valahol augusztusban, aztán szeptemberben nyílik az új klub! A helyszín még titkos, de azt ígérik nagy lesz és belvárosi. Kíváncsian várom!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest gödör szórakozóhely belváros v. ker erzsébet tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr444349921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alal 2012.03.30. 13:43:36

(én meg lehet, hogy az a nagy kezű gyerek vagyok a közönség sorai között)
süti beállítások módosítása