Az Urbanistán bemutatott videó utóélete. Az összeállításban is megszólaló szakértő, Gulyás István (paneldoctor.hu) holnaputánra ígért egy kis összeállítást a témával kapcsolatban, melyet természetesen itt is olvashattok majd. Ha esetleg lenne hozzá kérdésetek, tegyétek fel kommentben! 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest rtl buhera szálloda bontás váci út dózsa györgy út volga szálló

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr494345336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olgicsq 2012.03.28. 10:39:58

nem kérdés, inkább csak szomorú tény, hogy amióta elkezdődött a bontás, nem lehet ablakot nyitni a környéken, annyira száll mindenhol a por. a szomszédos kis "parkban" a növények gyakorlatilag nem zöldek, hanem porszinűek.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2012.03.28. 10:41:47

@Olgicsq: :( ez utóbbiról feltölthetnél egy fotót valahova

mityukonisua 2012.03.29. 13:16:02

Az a szakértő fog válaszolni aki azt javasolta, hogy felülről lefele bontsanak? Igazi hozzáértő. Nem látta hogy így bontanak? Remélem a szakértő benyújt egy szakvéleményt a beruházónak azzal kapcsolatban, hogy a leendő irodaházat alulról felfelé építsék majd...
süti beállítások módosítása