A Házon kívül adása igen érdekes volt tegnap az RTL Klubon. És nem csak azért mert én is beszélek benne pár mondatnyit az ingatlanhirdetésekről. Hanem mert a műsorban (nagyjából 8:30-tól) a legdrágább hazai lakóingatlanokról volt szó, annak kapcsán, hogy ismét piacra dobták a Tasnády-villát. A készítők vették a fáradtságot és nem csak oda, meg pár hirdetésben szereplő drágaságba látogattak el, hanem megnézték hogyan él ma Magyarországon egy valódi királyfi, vagyis Habsburg György. Érdekes összehasonlítás, érdemes megnézni! (Sajna az RTL Most videói nem beágyazhatók, szóval kattintsatok ide).

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr263462132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGG77 2011.12.14. 09:55:43

Egy kivétellel (a riport végén a 400 milliós ház) hihetetlenül ocsmány, ízléstelen házak voltak, a riporter sem tudta nagyon burkolni a véleményét, ami nem is baj.
Habsburgék házától sem ájultam el, de még a jobbak közé tartozott.

Ez ház:
manzardcafe.blog.hu/2011/07/20/az_epitesz_ha_maganak_epit_casa_pedro_useche_s_o_paulo?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
süti beállítások módosítása