Kicsit hosszú, de rengeteg szép felvétel van benne. Köszönet a Cyclechicnek!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest kerékpár klip

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr23444796

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért fontos a mesehallgatás? 2011.12.07. 17:09:46

Share: Facebook Online mese A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, köti le figyelmüket és teszi kicsi lelküket

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirid · http://csini.blog.hu/ 2011.12.08. 15:53:20

A női változat maximum egy ilyen filmben kivitelezhető, az életben kevésbé. (Igazából nem is értem, miért erőltetik ezt a használhatatlan, balesetveszélyes biciklis stílust a nőknek?) Magassarkúban nagyon gáz bringázni, nem is kényelmes, és nem is biztonságos. A kalap .. "sóhaj" .. szóval a kalap nem túl praktikus.. és egyszer indultam útnak térd felett érő hasonló bő fazonú szoknyácskába, majd az egyik zebránál várakozó etnikumi csoport férfi tagja utánam kiáltott, amikor elsuhantam mellettük: " AHH ! szóval ilyenek vagytok fehér lányok pin@ban!"
süti beállítások módosítása