A látványtervi furcsaságokkal foglalkozó poszt folytatásának is tekinthető, amit Vaandor küldött (a tegnapi háborús reklámmal együtt) az Urbanistának. A BUD hírlevele szerint ilyen a SkyCourt díszkivilágítása, vagy legalábbis ilyenre tervezték. Az illusztráción azonban nem csak a csillagpöttyözésben szaladt meg a grafikus keze, más furcsaságok is vannak a képen.

kaptam egy hírlevelet a BUD.hu reptér-üzemeltetőtől, hogy karácsonyi díszbe öltöztették a két terminált és a SkyCourt-ot is. Megtetszett a kép, gondoltam elküldöm "ajándékba"... aztán gyanús lett, hogy ennyi csillagot tuti csak a fotosop lát Pest felett. Picit körülnézek... basszus, hát az autóknak még délutáni árnyéka és csillogása van!
Szóval ez így még csak jópofa montázs, de biztos jól néz ki az igazi.... hátha beküldi valaki!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest repülőtér látványterv xviii. ker liszt ferenc repülőtér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr303438219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása