Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr633304499

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megszólalt az ombudsman: törölni kell a lakáshirdetést, ha kéri az ügyfél 2011.10.15. 12:17:36

Kötelesek törölni az ingatlankereskedelemmel, ingatlanhirdetéssel foglalkozó portálok üzemeltetői felhasználóik hirdetéseit oldalaikról az ügyfelek kérésére. Jogosulatlan adatkezelést végeznek az ingatlanbazar.com és az ingatlandepo....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaspar Gil y Pollas · http://www.kulturtapas.com 2011.10.15. 12:18:06

Hát nekem ügy tűnik, hogy itt nem lakáseladókkal meg főbérlőkkel, hanem valódi költőkkel állunk szemben! :)

Üdv minden Urbanistának:
Gaspar
www.kulturtapas.com

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2011.10.15. 13:34:04

Nekem pár éve egy ingatlanügynök mutatta az egyik Budaörsi úti lakást, aminek modern, szigeteléses ablakai voltak: "Nézze, semmi sem hallatszik be az utcáról!" (Értsd, gyakorlatilag 10 méterre az ablaktól zajlott a teljes délutáni M7/M1-es csúcsforgalom.) Mondtam neki: "Persze, becsukva tényleg nem hallatszik szinte semmi. De ha szellőztetni akarok és kinyitom az ablakot, akkor mi már csak ilyen hangosan tudunk beszélni!" – az utolsó szavakat már kiabáltam. Ne, erre egy szót sem tudott mondani. ;)

penelope garcia 2011.10.15. 14:36:58

"most már jó az ára"?
A Cinkotai úton 13-14 millát ki adna egy ekkora lakásért? Ne tessék már viccelni. :)

Karipapa01 2011.10.15. 15:32:42

Na jó, most mi ebben az extra? Már régóta tudjuk, hogy az eladó mindig feldicséri az eladni kívánt tárgyat, eszközt, lakást, stb. ez hozzá tartozik az élethez. Minek feladni egy olyan hirdetést, hogy "30 milláért eladó egy 15 négyzetméteres rossz elosztású, a külváros szélén levő lakhatatlan ingatlan, a ház előtt földút, panoráma kilátás a közeli ipari parkra". Már megint vihar a biliben!

mybudapest · http://mybudapest.blog.hu/ 2011.10.16. 12:16:02

@Karipapa01: szerintem nincs itt semmilyen vihar, nyugi :)

a tulajdonosok egyébként elképesztően kreatívak ha el kell magyarázniuk, hogy a piacon lévő 9 ugyanilyen lakótelepi lakás átlagáránál az ő lakásuk miért drágább 1-2 millió forinttal. pl az újpesti lakótelepen összesen van kb 6 féle alaprajza a többezer lakásnak, mégis olyan árkülönbségeket próbálnak védeni...

sorica123 (törölt) 2011.10.16. 14:15:43

“És a főútra csak egy ablak néz. Az se a főútra, hanem a ház kerítésére, ami egy pár méterre van a háztól, és nem alacsony, és nem látszik át. És nem ronda.” - ebből a csőből már ki nem jössz öregem:))
“A csend már-már ijesztő.” - kiirtottuk a szomszédokat... Amúgy pl esetemben ez levon az értékből, mert én szeretem, ha - a társas együttélés határain belül - hallani, hogy lomotol a szomszéd. A ridegtartással kicsapott kölök/egyéb szociozajokat nem, főleg hogy általában a hangerőtől függetlenül ez mind a 'miközödhozzábazmeg' kategória. Tehát hallgathatod, de semmi beleszólásod nincs (főleg verekedős szomszédnál volt para:/).
süti beállítások módosítása