Emlékeztek még a jogilag Csömörhöz, szerkezetileg inkább Budapesthez tartozó területre? Az akkori panaszos levél írója, most pozitív fejleményekről számolt be. Úgy látszik, csak akarni kell és a dolgok megoldhatók:

 

Az év elején feltettél egy hírt az Urbanista oldalra rólunk ezzel kapcsolatban írnék, illetve visszajeleznék.

Az elmúlt hat hónapban sokat dolgoztunk mi ott lakók és most végre hamarosan meg lesz az engedélyezett végleges terv a terület kb. 4 km-es utcáinak lebetonozásához és vízelvezetésnek kiépítéséhez. Ezután tudunk akár pályázni (illetve az Önkormányzat tud) útépítési támogatásra.

Szóval a kétkedőknek üzenem, hogy saját erőből és anyagi forrásból fizettük ki a terveket, mi ott lakók. Mind a Csömöri Önkormányzat mind pedig a szomszédos XVI. kerületi Önkormányzat szakmai támogatását és segítségét is magunk mögött tudhattuk és tudhatjuk.
Pozitív hatása volt a korábban megjelent cikknek. Ezúton is köszönjük.

Üdvözlettel,

Tamás

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: út csömör agglomeráció ék

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr823186418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.08.29. 22:55:59

Egyrészt ez tök jó:) Gratula

Másrészt: what does it mean: utaikat?:P

2011.08.30. 12:18:31

@~dá~: nekem még egy u-->ú csere hiányzik és boldog leszek:D

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2011.08.30. 12:22:39

@HoPe: brühühü, így járok, amikor utólag nyúlok bele egy kész szövegbe. Az url-en látszik, mi volt eredetileg, nyelvtanilag helyesen :)

urbanista.blog.hu/2011/08/28/onerobol_epitik_meg_az_utakat_a_csomori_senkifoldje_lakoi

In Motion 2011.09.05. 09:17:10

Sokszor jarok arrafele. Drukkolok az ott lakoknak, hogy vegre normalis kornyezetben tudjanak elni, es orulok, hogy igy osszefogtak.
süti beállítások módosítása