Hello Wood  Mihez kezd egy csapat építészhallgató több kilométer fenyőléccel? Na és a Sziget látogatói? (via: sziget.hu)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: fa sziget fesztivál installáció iii. ker óbudai-sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr763158317

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudok-e, lehet-e kizárólag fa felhasználásával házat építeni Magyarországon? 2011.08.16. 22:10:10

Lehet építeni jelenleg kizárólag fából készülő házakat Magyarországon? Illetve kivitelezhető-e csak és kizárólag fából egy családi ház?...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mohamed 2011.08.16. 19:46:06

Na gyönyörű most néztem a híradót csak úgy ömlik a drog a sziget nevű rendezvényre még a sündőröket is megkínálták (érdekes a soundon a volton és a magyar szigeten sem találkoztam ezzel de legalább is nem volt jelen ekkora mértékben)de megy a zúgolódás hogy a csúnya magyar szigeten kartlendítenek(úristen mennyien belehaltak ,bruális)ennyit arról hogy a sziget egy "nívos"rendezvény európai hírű( egy belga egyetemista csajjal beszélgettem még a vizsga időszakban magyarország esetében a sziget jutott eszébe meg erről meg hogy milyen könnyen és mennyi droghoz jutni hozzá,hát ne ilyenekről legyünk híresek európában)meg hogy szükségvan rá és csak szórakozni akarnak a szegény szerencsétlen népek és hogy nincs semmi baj a szigettel csak mindenki bele akar rondítani,kérdem én ha a karlendítés ilyen csúnya veszélyes akkor ami a szigeten folyik az nem az?
Ráadásul évek óta veszteseéges.

Celtic 2011.08.16. 20:25:15

@Mohamed: Mit is akartal mondani? Sztem is jok voltak ezek a fabol keszult cuccok. Akarcsak cca. 4 eve a 20-30-as evekbol szarmazo automata szinhazi babok , vagy ugy ket eve a katalan jatekok (a csoka mindenfele ugyessegi jatekot fabrikalt szemettelepre kidobott cuccokbol) vagy meg egy csomo minden, ami eszembe jut, csak most nincs idom leirni.
De ha valakinek mindenrol a drog jut eszebe - nincs esetleg elvonasi tuneted? Masreszt miert kevered ide a Magyar Szigetet? Nem arrol van szo.

Vezérigazgató elvtárs 2011.08.16. 20:42:06

@Mohamed: @Celtic: Bizony,nem is illik egy nívós hagyományőrző baráti és családi rendezvényt egy napon emlegetni a drogosok liberális világtalálkozójával.
Falécek és kurvanagy művészek ide vagy oda.

Celtic 2011.08.16. 20:46:07

@Vezérigazgató elvtárs: En csak azt nem ertem, minek emlegetni, illik vagy nem illik? En sem bofogok bele az orszagos szeljobb talalkozo forumaiba, mert nem erdekel. De lehet, hogy en vagyok ilyen egyszeru ember, hoyg ami nem erdekel, ahhoz nem szolok hozza.

mement 2011.08.16. 21:08:42

@Mohamed: hagyd mar ezt a szar alszent kispolgariasan prud ajvekolast, a hatvan eves tajekozatlan oregasszonyok sirankoznak igy. Tele van atombebaszott reszeg idiotakal a magyar sziget, te meg jossz itt ezzel a magasan vett erkolcsi maszlaggal...

fakof 2011.08.16. 22:00:56

@Mohamed: ez most akkor két mondat, ugye?

A faléces móka meg kafa vót, mert pl. sokkal jóbb a szaga mint egy karlendítésnek.

denevér3333 2011.08.16. 22:04:42

Nem baj mohamed majd a Sound és a Volt nyereségéből fedezik a Sziget buktát! Mert hogy a Voltot és a Soundot is a Gerendai társaság csinálja!

Dr_utcai_arcos 2011.08.16. 23:09:17

@denevér3333: Az lenne a legnagyobb dobás, ha valami kerülővel bevásárolná magát a MSZ-be is :D.Na,akkor lenne nagy sírás rívás. meg ki lenne az első sz. közellenség??Tudjátok,mint a zsidó dilemmában, az ingyen hússal.Egyébként nagyon ötletesek voltak a szobrok, csak sajnos néhányan már az első napon legóztak velük :(.

tyeli 2011.08.17. 00:46:23

@Vezérigazgató elvtárs @Mohamed: a magyar szigeten is drogoznak elég masszív mértékben, méghozzá sokkal károsabb drogokat tolnak, csak éppen azok legálisak a szerencsétlen történelmi folyamatok miatt (amik miatt pl. trianon is bekövetkezett csak h jobban megértsétek). lássatok a dolgok mögé, addig meg ne offoljatok butaságokkal :)
a karlendítés meg valóban sokkal veszélyesebb és gusztustalanabb dolog, mint ha valaki nem alkohollal akar csak egy jót bulizni..

Vezérigazgató elvtárs 2011.08.17. 18:57:02

@tyeli: Arra gondolsz,hogy a pénzemberek elpusztítják az emberiséget? Pillanatnyi haszonszerzés céljából a Földet lakhatatlanná teszik a legtöbb élőlény számára?
Persze a karlendítés károsabb...
süti beállítások módosítása