005

 

Bevallom, kissé idegenkedve fogadom az olyan sajtóközleményeket, melyekben úgy ajánlgatnak egy honlapot, hogy: "nem pusztán egy weboldal, sokkal inkább egy nyitott kommunikációs platform, amely felületet biztosít a civil kezdeményezések számára", ráadásul "egyben segíti eredményeik hatékony kommunikációját".

De a Dunatema.eu tényleg nagyon jó kis oldal, örömmel ajánlom, még akkor is ha a Dunával már kismillió honlap/projekt foglalkozik a neten. Egyrészt mert olyan szépen kértek, hogy menjek el a sajtótájékoztatójukra, én meg nagyon csúnyán nem mentem el és utána tök el is felejtettem az egészet - vagyis lelkiismeret-furdalásom van. Másrészt meg tényleg nagyon dögös oldal, nem vicc. Harmadrészt meg hiába megy a nagy felhajtás a Duna körül, igazából tényleg egész kevés figyelmet kap, és valahol hátul kullog a fontossági sorban. Ja meg van hozzá egy villamos is, ami igen ritka a honlapok esetében.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: marketing közlekedés honlap duna villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr872972668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aeidennis 2011.06.10. 16:05:42

Kicsit még olyan ez a honlap, mint egy éppen felépült pláza, kívülről szép csinos, belülről meg tök üres. Remélem idővel majd feltöltik élettel. :)

minnifield űrhajós 2011.06.12. 21:34:18

Na, ha Duna akkor előszedem a régi dilimet: istenkirályság lenne ha meg lehetne oldani egy a Duna mellett végigfutó kerékpár és gyalogutat. Pl. Dunaharasztin nagy csalódásként ért, amikor lementem egy részen a partra és hopp, eltűnt az út, mehettem vissza a forgalomba... :(

aboros 2011.06.15. 11:39:51

@tengerecki: létezik ilyen, az eurovelo6 elvileg a forrástól a torkolatig a duna mentén halad. tőlünk nyugatra lévő országokban ezt hibátlanul meg is valósították, ausztriában pl egészen parádés minőségben prezentálják az eurovelo6ost, mindenképp érdemes legalább egyszer eltekerni rajta mondjuk linztől bécsig. az is jópofa, ha kicsit bécs fölött indulsz és győrig tekersz le, észvesztő a minőségromlás ahogy lépkeded át az országhatárokat.. osztrák szakaszokon elég általános, hogy pár méterre vagy a dunától, a három méter széles tükörsima aszfaltcsík mellett kilóméterenként van egy tűzrakóhely/wc/miegymás.. :) magyarországi szakaszon nem is látod a folyót, egy autóút mellett mész (jobb helyeken:) egy ötven centis sávban tankcsapdákkal tűzdelt úton. :)

minnifield űrhajós 2011.06.15. 15:11:09

@aboros:
igen, tudok róla, pár helyen ki is van táblázva, mármint biztos sok helyen csak konkrétan pár helyre emlékszem. csak ahhoz nem kell nagy eurovelósnak lenni, hogy fogom és kijelölöm a dunaharaszti fő utat eurovelo6 útnak...pl a csepeli részen nagyon faszán emg van csinálva, soroksáron is, aztán egyszercsak vége...olyan szívesen csorognék még lejjebb is...
süti beállítások módosítása