Kedves Urbanista!
Nagyon megörültem tegnapelőtt, mert láttam, hogy bütykölik a szabadság téri szökőkutat, aztán tegnap meg láttam, hogy már aktív is, odarohantam, de hiába tapodtam a tapiköveken, a kút már nem inter, csak aktív. A múltkor a mandiner blogon eléggé lehúzták a belvárosi vízicsoda karbantartását, de ugye nem lesz a multé az irányíthatóság?
Üdv:
NP

 

Emlékeztetőül, ilyen volt fénykorában a szökőkút, amely Budapest egyik szimbóluma lehetett volna, ha befejezik és utána működőképes állapotban tartják:

 

Frissítve: mint többen is jeleztétek kommentekben, már szerelik a rendszert, ha minden igaz, hamarosan újra inter lesz.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest szabadság tér szökőkút v. ker belváros főutcája interaktív szökőkút

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr322750073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fgm 2011.03.21. 13:08:21

Ó bakker. Azért ez egészen elképesztő és végtelenül szomorú. Biztos az a sok huligán 5-6 éves a folyamatos ugrabugrálásával, azok tették tönkre. Azért rohadt kíváncsi vagyok, hogy a kivitelező milyen rokoni viszonyban van a melyik képviselővel...

papika 2011.03.21. 14:41:11

Ma, hétfőn jártam arra és óriási bütykülés van, remélhetőleg hamarosan ismét inter is lesz a kút.

epromka 2011.03.21. 17:50:11

Ma jártam arra és valóban bütykölnek, de azt mondta az illetékes, hogy azért bütykölnek, hogy újra interaktív legyen a szökőkút.
Valamint még megemlítette,hogy egy arra járó kisteherautó ráhajtott amikor hó fedte be és így nem látta, ezért ment tönkre.
Akik annyira infománok mint én azoknak mondom, hogy Kanadából rendeltek megfelelő (utángyártott ahonnan a többi nem sérült lap is való) lapokat azért készült ilyen lassan.

Kedves Szerkesztő!
Több szakmaiságot és kevesebb rosszindulatot kívánok!
Amúgy nem kell mindenkinek blogolni.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2011.03.21. 20:31:34

@epromka: öööö hol a rosszindulatúság? amúgy persze kösz az infót!
süti beállítások módosítása