Tervek a Király utcai játszótér kifestésére - a legkékebb nyertA tűzfalak fényfestése klassz dolog, de nem épp egy maradandó műfaj. Persze fel lehet venni videóra, de egy vetítés levetítése az már-már olyan abszurd, mint amikor tűzijátékot közvetít a téve - lehetőleg több csatorna egyszerre.

A Király utcában azonban megfogták a dolog lényegét: egy játszóteret határoló csupasz tűzfalra kivetítettek öt változatot. Azután a helyiek szavazhattak, melyik tetszik nekik a legjobban. A győztest pedig most felfestik a szó leghagyományosabb értelmében is. Fent a befutó, alul az összes versenyző látható. A szervező Élő Tűzfalak Budapest Csoport és a Studio Metropolitana újabb erzsébetvárosi tűzfalakat tervez megrohanni.

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest festmény játszótér király utca zsidónegyed vii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr142186044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronka 2010.07.29. 23:10:45

Ha kisgyerek lennék, az utolsó kettőtől félnék.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2010.07.30. 02:52:15

Ha kisgyerek lennék, sáros labdával mintázatot nyomnék bele - lehet, nagygyerekként is.
:)

goumba 2010.07.30. 12:30:57

hogy is mondjam, ötből négy idegesítőn fehér hátterű, az első három retrominimál bénaság (1: csillagközi fejnélküli kacsák inváziója, 2+3: hülye szarvas a balesetveszélyesen letett druzsba élén táncol), az ötödiken túl hangsúlyosak az emberkék és a szivárvány amúgy is buzis, marad tehát jó demokratikusan a négyes, ami se nem jó, se nem szép, de legalább színes és nem ordít ki nagyon a tűzfalról sem ;-(((

nairatma 2012.04.20. 17:18:10

Érdekes, mégsem a győztes kép került a falra. (egyébként nem bánom)
süti beállítások módosítása