http://easycaptures.com/fs/uploaded/248/7730490843.jpgNevet és blogszolgáltatót váltott az egyik legrégebbi és legfontosabb magyar városblog, a Budapest jövője. Aki eddig a budapestjovoje.freeblog.hu oldalon követte Fidó munkásságát, az ezután szokjon át a fovarosi.blog.hu címre (aki pedig korábban nem ismerte, mindenképp kattintson rá). Most épp a Kontraxról olvashatunk hosszabb cikket az oldalon, de a következő hetekben terítékre kerül a Tüskecsarnok, a Rácz fürdő és a Művészetek Palotája is. A címváltásra azért volt szükség mert az utóbbi időben már nem csak az eredetileg meghatározott témát járta körbe a blog. Vagyis a tartalom marad a megszokott: új épületek Budapesten, a közelmúlt érdekes épületei, parkok és terek, BKV-ügyek stb.

A szerző amúgy új blogsablonjának kicsinosításához segítőt keres, akinek van kedve, ideje helyrepofozni az egyik legpatinásabb budapesti városblogot, írjon a 7788fido (kukac) gmail.com címre.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr901765367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garage 2010.02.17. 10:02:33

az indexcímlapos bejegyzés hol van? mégsem kelnek el 5 perc alatt a jó lakások? :)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2010.02.17. 10:17:20

@garage: huhh de jó h szóltál, volt egy kis gixer, de elmúlt :)
süti beállítások módosítása