Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
mellek

 

Mindig is szerettem volna lakáshirdetésben valami igazán pikánsra lelni. Egy előszobafogasra akasztott dominaszerkóra vagy egy szekrényből kikandikáló guminőre, de sajnos még egy használt óvszert sem találtam. Már épp azon voltam, hogy nem érdemel meg engem ez az ingatlanpiac és elköltözöm valami viccesebb ingatlanhirdetésű országba, amikor rájöttem, hogy végül is amerikai ingatlanokat innen is lehet böngészni. Itt van mindjárt ez a rejtélyes, négy hálószobás, gázfűtéses, épp százéves lak.

törzs

 

Vannak egész klassz helyiségei is (például a konyha a párducmintás székek nélkül, bár nem tudom, mit csinálnék ennyi sütővel), de például az írótáblát támasztó, fatörzsdizájnú kandalló mögül kinéző, tigrisképű leopárdot lehet hogy nehezen szoknám meg. Na de mindez kevés lenne ahhoz, hogy a tengeren innen is elcsámcsogjunk a hirdetésen. Ami igazán különleges az a nyitó kép. Vajon mi lehet rajta? Guminők vagy porcelánbabák? Létezik hogy valaki azért tart fenn egy szobát, hogy abban négy életnagyságú női báb lakjon? Vagy ezek a sellők az Atlantisról, ahogy a hirdetést felfedező Lovely Listing bloggere gondolja?

Nos nem, ha alaposabban megnézzük, akkor látszik, hogy ezek székek. Persze kiváncsi vagyok, mennyit időztek a tulajok az elmúlt száz évben famellekkel a hátukban. Nem hiszem, hogy túl sokat...

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetés usa szex luxus giccs

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr291692099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palmer Eldritch 2010.01.22. 11:01:35

Nahát!
A babák mint székek, uh…
A párduc nálam mindent visz!

Olgicsq 2010.01.22. 12:43:54

Valamelyik nap olvastam a modoros blogon egy kifejezést: stricirokokó. Ez jutott eszembe.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.22. 13:32:56

Uhh... bejátszik a ficam rendesen :D

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.22. 14:35:05

Anyám, micsoda ízléskultúra!

@Olgicsq: tökéletesen illik rá!

Dariengo · http://dariengo.blog.hu 2010.01.22. 14:37:36

Nagyszerű, az ára is. Tetszik a konyhába a diagonálba lerakott kő. Mármint az egyik konyhába. Korábban volt róla szó, hogy itt nem tudom, hogy az Egyesült Államokban ritkán árulnak házat berendezés nélkül, és külön cégek szakosodtak úgymond kölcsönzésre. Lehet itt is ez történt, vagy itt forgatták a Jumanjit.
süti beállítások módosítása