6640

 

Valamikor az Urbanista hajnalán még tervben volt sok egyéb mellett, hogy izgalmas munkahelyeket fogunk bemutatni, természetesen úgy hogy majd szépen elmegyünk oda és lefényképezzük, meg vicces beszámolókat írunk az egészről. Na ebből nem sok lett, mindössze két céges irodába kukkantottunk be: a Grey-ébe, akik az Egeraat tervezte épület két felső szintjét fazonírozták a maguk képére, meg az Avantgarde-éba, ahol meg egy különös asztal volt a téma. Aztán itt el is akadt a dolog.

Ami miatt érdekes az egész, hogy a Kreatív most az Octogonnal karöltve csinált egy tíz izgalmas ügynökségi irodát bemutató válogatást (itt egy mutatósabb változata pdf-ben). Ez vagy azt jelenti, hogy az elmúlt másfél évben megszaporodtak a klassz munkahelyek, vagy azt hogy a Kreatívnál nem olyan lusták a munkatársak, mint én. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy az Urbanistán bemutatott két cég is kommunikációs ügynökség volt, meg hogy úgy tűnik ezt a tízes listát sem verejtékes munkával hozták össze - volt miből válogatni.

6636

 

Mindegyik érdekes, van közte flipper, céges zenekari próbaterem (!), padlóba süllyesztett tárgyaló, meg egy csomó olyan dolog, amiket az ember legtöbbször csak belsőépítész-blogokon körbezarándokoló fotókon lát.

Hogy miért pont a kommunikációs ügynökségeknél találni izgalmas irodákat az kérdés. Lehet mondani, hogy ez sarkall kreaítvitásra vagy talán ezzel lehet igazolni az ügyfélnek, hogy mi aztán nagyon eredetiek vagyunk?

6628

 

Mindenesetre jó munkahely kialakításba fektetni nem hülyeség. Bojár Gábor szépen levezette a Kreatív város konferencián: a Graphisoft Park épülete az átlagnál jobb munkahely, ezért mintegy három százalékkal többe kerül (több zöldfelület, igényes belső kialakítás stb.). Viszont felmérésük szerint a dolgozóik nem mennének rosszabb helyre dolgozni ha ennyivel nagyobb lenne a fizetésük.

Miért ne lehetne a cafetéria része a belső dizájn?

6642

[ A fotókon a Neo (1,4), Laboratory Ideas (2) és a a Carbon (3) irodája látható]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest iroda belsőépítészet

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr321659053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.01.11. 10:11:38

Na, ez nagyon tetszik. Bár a bárszék, mint munkaszék biztos nem az igazi.
süti beállítások módosítása