telepmarIdén november 18-án negyedik alkalommal rendezik meg a Településmarketing Konferenciát. Az első két évben Szentendre, tavaly (Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével közösen szervezve, az önkormányzati miniszter védnöksége alatt) Budapest adott otthont a szakmai fórumnak. Idén Budaörs látja vendégül a városok képviselőit – polgármestereket, kommunikációs, turisztikai és kulturális szakembereket. A rendezvény részletes programja innen letölthető.

Sajnos tök kiment a fejemből, ezért csak most szólok. Ez azért is szomorú, mert én is előadok, és most rohamtempóban ki kell találjam, hogy miről és össze kell ütnöm egy prezit is hozzá. Hajrá! Majd elmesélem milyen volt.

Frissítés: na megvan, elindultam, közvetítem - www.twitter.com/urbanistablog

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: reklám konferencia város

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr821533582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása