- Mi van, ha kigyullad egy lakótelepi ház? Ez lesz a központi témája annak a kerekasztal-beszélgetésnek, amit szerdán tartanak a XV. kerületi önkormányzatban. (pdf)

- November közepétől nem lehet majd dohányozni a budapesti aluljárókban. (Teljes lista a linken)

- Felszíni parkolásszabályozás = nem eldöntött. Mélygarázsok = semmi. Közlekedési fejlesztések (busz, villamos) = talonban. Városháza Projekt = talán igen, talán nem. Kandeláberek/utcabútorok = semmi sem biztos. - foglalja össze a Városjáró, mit hallott a Budapest Szíve fórumon.

- A városarculat és közterületek rendje címmel tart ma délután beszélgetést a MAgyar Urbanisztikai Társaság (Lesz: Bojár Iván András, Budapest főváros városarculati tanácsnoka Hajnal Zsolt közterületi igazgató, FKF Zrt., Klie Zoltán Hévíz, főépítésze.)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr701438102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása