Építészet Napja - Ybl Egyesület- A Civilek a Palotanegyedért Egyesület szeptember 26-án, szombaton antikvitás- és bolhapiacot, október 10-én, szombaton pedig antikvár könyvpiacot szervez a palotanegyedi Mikszáth téren, ahol a helyi árusok ingyen pakolhatnak ki az asztalokra. A bevételből pedig ha van kedvük adományozhatnak a palotanegyedi körzeti megbízotti iroda kialakításához. Jelentkezés, részletek itt.

- Az Ybl Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket az Építészet Világnapja alkalmából a budapesti Rácz Fürdő helyszíni bejárására. Dévényi Tamás építész vezetése 2009. október 5-én, 9 órakor kezdődik. Találkozás a helyszíni bejáratnál. [Kép, kontakt: yblegyesulet.hu]

- A Világítástechnikai Társaság és a GE Lighting is részt vesz szeptember 25-én, a Millenárison megrendezett Kutatók Éjszakája fesztiválon. A tudomány, a kutatói pálya iránt érdeklődő látogatók délután három és éjfél között megismerkedhetnek az energiatakarékos fényforrások működésével, az egyes lámpatípusok előnyeivel. Mivel a közelmúltban számos kérdés merült fel a kompakt fénycsövek használatával kapcsolatban, a szakértők készséggel tájékoztatják a látogatókat.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr471401830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Percipán · http://magnasfertaly.blogspot.com 2009.09.24. 08:56:42

A szombati, Mikszáth téri bolhapiac az utolsó alkalom a Múzeumkert lakossági visszahódítása érdekében fogalmazott egyesületi nyílt levél aláírására! Ezt a levelet anno az Urbanista is megjelentette, íme: urbanista.blog.hu/2009/07/25/miert_alakitottak_parkolova_a_nemzeti_muzeum_kertjet

Várjuk tehát azokat is erre az alkalomra, akik nem "bolhászkodni", adni-venni szeretnének, hanem csatlakozni a múzeumkertes civil kezdeményezésünkhöz! Az aláíróíveket jövő héten juttatjuk el a címzetthez, Hiller István miniszterhez, a fejleményekről és eredményekről pedig természetesen híradással leszünk!

Gyertek hát sokan szombaton a Palotanegyedbe!!!
süti beállítások módosítása