hombre: DSCF4708

Hombre egy csomó képet töltött már fel urbanista-címkével, közülük több is a szabadkai színház átépítését mutatja. Hogy pont ezt választottam a klassz fotók közül, annak oka csak a legnagyobb nagyításban látszik. Az óriásplakáton ugyanis felirat hirdeti: "jó színház port kavar!" Mennyivel jobb szövege ez, mint "az okozott kellemetlenségért..." vagy "Önökért épül a ..." kezdetű feliratok. (Bár ebből a műfajból személyes kedvencem a templomok ajtajába ragasztott telefonkikapcsoltatós felszólítás, mely így kezdődik: "Jézus Téged is hív. De nem mobiltelefonon.")

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: színház felirat nap képe felújítás szabadka

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr11382082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donkanyar · http://www.falanszter.blog.hu 2009.09.15. 18:08:54

Kár, hogy teljesen megsemmisítik a színházat. Csak az épület első traktásuát hagyják meg: a nézőteret már lebontották- társasház lesz a helyén.
süti beállítások módosítása