hollywoodAki járatlan Budapesten, annak talán már a Hadak útja kifejezés is egzotikusnak tűnhet, de az igazi különlegesség azért mégis csak az onnan elébünk táruló "Hollywood -i kilátás", amely egyben "festői" is. Legalábbis a hirdetést feladó ingatlanos szerint.

Helló,
 
ezt a "bátor" hirdetést találtam. http://www.ingatlan.com/elado/panel_lakas/Budapest/XI._kerulet/Hadak_utja/h3244239
 
Ábrahám István ingatlanreferens még odaphotoshopolhatott volna egy "Hollywood" táblát a Sas hegyre. De minimum bejelölhette volna a képen, hogy Őrmezőn melyik panelban lakik Tom Cruise. :-)
 
Üdv:
Lumi

Szerintem a megoldás az lehet, hogy a legenda (és a Wikipédia) szerint Hoolywood...

"Táji háttere, épített környezete a világ minden álmának, kitalált történetének megfelelő helyszínt ad. Volt és van itt minden: a svájci Alpokra hasonlító hegyek, szaharai sivatag, angliai rét, trópusi dzsungel. Hatalmas díszletvárosában pedig felépítették az amerikai kisvárost, az angliai kiskocsmát, a bajorországi teret, a párizsi bisztrót, az olasz pizzériát – akár egy háztömbön belül. "

Na kérem. A képen látható részét akkor használják Hollywoodnak, ha Budapesten játszódó filmet akarnak forgatni. Ilyen egyszerű.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés lakás kilátás xi. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr861270369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam 2009.07.28. 21:11:34

néhány éve a buraörsi uti koli büdaörsi napok nevű legendás rendezényén a diákigazgató tisztségéért versengő egyik klub kampányplakátjára ugyanez a sashegyi látkép volr rászerkesztve, a hegy oldalára fotosoppolt koliwood felirattal.

hát ennyit tudtam hozzátenni.
süti beállítások módosítása