Nyájas Olvasók! Az utóbbi időben annyira belejöttek páran az Urbanista spamelésébe, hogy kénytelen leszek én is ezt tenni és írni egy ilyen hülye posztot. Bár továbbra is szeretném megtartani az "egyik legkevésbé moderált Index-blog" címet, pár dolgot ezentúl muszáj lesz törölnöm:

1. Nettó anyázás/buzizás/nácizás miegymás.
2. Nettó reklám - tök mindegy, hogy mosópor, pártprogram vagy honlap.
3. Személyeskedés - főleg más kommentelőkkel szemben.

Mostanáig azért hagytam benn ezek többségét, mert legtöbbször olyan szellemesen visszavágtak rá más olvasók, hogy öröm volt olvasni. De ilyen mennyiségben már ez sem olyan szórakoztató. Szóval előmoderálás nincs, meg visszamenőlegesen sem fogok rendet tenni, de ezentúl perceken/órákon belül minden baromságot kitakarítok. Csók.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr901230529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olgicsq 2009.07.07. 13:27:34

azt a teringettét ;-)

Eki 2009.07.07. 13:55:27

"Szóval előmoderálás nincs, meg visszamenőlegesen sem fogok rendet tenni, de ezentúl perceken/órákon belül minden baromságot kitakarítok."

Nekem ez kicsit ellentmond:) de ahogy gondolod, lehet, hogy igazad van.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.07.07. 14:25:23

@EkiEkiHopp: ezzel azt akartam mondani, hogy előzetes moderáció nincs, utólagos van. de csak az eztán megjelenő kommentekre, vagyis nem fogom végignyálazni az eltelt közel egy év minden posztját. de lehet persze h félreérthető volt :)
süti beállítások módosítása