csömöri hídAz átadás után a fél ország kuncogott az M0-ás fölé épített gyalogos hídon, amelyet éjjel nappal őriznek, nehogy ellopják. Nos, mint Csiró Géza, a Szálka bloggere jelezte, mégis hidat lopnak Csömörön a körgyűrű felett. Az autóút fölé épített másik gyalogos hidat ugyan nem színaranyból készítették, de elkövették azt a hibát, hogy alumínium alkatrészeket is felhasználtak. Nem kellett volna. További részletek itt.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: m0 híd csömör gyalogos

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr431169121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

burqus · http://wangfolyo.blogspot.com 2009.06.08. 12:47:55

…vagy ha már felhasználtak alumínium alkatrészeket, legalább odarögzítették volna őket, hogy egy kis munkája is legyen velük a színesfémtolvajnak, ne csak arra haladva felkapkodhassa őket…

Amúgy is rendszeres olvasója vagyok a blognak, és meglepve vettem észre, hogy ma mi szereplünk benne. A Csömöri Hírek nevében is nagyon köszönöm, hogy közzétettétek a hírt!
süti beállítások módosítása