A Naphegy bloggereinek sikerült bejuttatni témájukat a TV ügyvédjéhez. Bár a másik érintett fél az utolsó pillanatban visszamondta a szereplést, arra mindenképpen jó a felvétel, hogy mindenki tisztán lássa, mi is a gond a teniszpályával. Nem az irodaház-építéssel van a legfőbb bajuk az ott élőknek, hanem hogy sitt és teljesen más építkezésekhez szükséges anyagok raktározására használják a területet. (A videót azért is érdemes megnézni, mert az elején elhangzik pár érdekes adat a terület történetéről, az azt követő beszélgetés pedig a Megyeri-híd építőinek ki nem fizetéséről szól.)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest sport sportpálya i. ker naphegy

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr761107664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbenedek 2009.05.08. 14:16:14

Juszt szokás szerint felületes volt, az ügyvéd úr pedig harmatgyenge (és nem tévéképes, nincs meg hozzá a megfelelő fellépése). IMHO

Hebelebebele 2009.06.23. 20:02:07

Elmondom mit sikerült elérni:
- A darut elrejtették. (összecsukva hever):D
- Az építőanyagokat a fenti pályákról a lentire lehordták.
- Ugyan azt csinálják mint eddig, csak most elbújtak a teniszpálya ház mögé. :D

Tehát ennyit erről..
Nevetséges bírság kiszabásával is csak a töredékét fizették ki annak, amibe kerülne ennyi építési anyag tárolás több mint 2 évig. (!!) Naponta kellene ennyit fizetni, az lenne a reális bírság.

Egy jó szomszéd! :DD
süti beállítások módosítása