sisy: Virágok

 

Sok virág, egy vurstli kavalkádja, egy rom és egy ég színei, egy árnyékában gyönyörködő bagoly, rendőrkordonszobor és egy télnek beintő, tavaszköszöntő kesztyű - remek fotókon. A heti kedvenc Urbanista-címkés képem pedig Bizsué, pedig nem is Urbanista-témát ábrázol. Katt ide érte, én is ezt kívánom.

Bizsu60: Majálison
Bizsu60: Üveges színek, színes üvegek
Aperenna: Viszlát TélApó!
kékbéka: Szirmok1
retekblog: Fény az alagútban
ildikoo: bentről ki
Zo HUN: Felhők és házak
Tiramiska: TiraMiska0082dombagoly
kékbéka: Spontán emlékmű2
kékbéka: Vigadó

 

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Figyelem, szolgálati közlemény! Tesóblogunkon, a Bp Butikon is elindult a hét képei sorozat. Szóval, ha egy nyájas fotós ruhás-boltos-öltözködős-próbababás-plázás fényképet tölt föl az Indafotóra, legyen olyan szíves egy bpbutik címkét akasztani rá! Köszönjük, szolgálati közlemény vége.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr361060584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2009.04.12. 10:43:55

Hű, a bagoly nagyon tetszett! Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
süti beállítások módosítása