darthwalk: A Föld órája Dél-Budán

 

"A szokásos panelház a Föld órájának vége előtt 5 perccel. Teljesen átlagos képet mutat, Budapesten szinte csak a díszvilágítást kapcsolták le, nem mondhatnánk, hogy a lakosság tömegesen csatlakozott volna a figyelemfelhívó akcióhoz." - írta darthwalk a 365project - Napi egy kép albumának mai fotójához. Volt viszont más akció, amihez sokan csatlakoztak, például a Hősök terén a Békejel, ahol sikerült kifáklyázni a Szentkoronát a ferde kereszttel a tetején. További remek darabok az elmúlt héten Indafotóra került képek közül alant:

elpe: DSC04042
kokaeN: a város felett
fenyob: beton
bence93: Halászbástya oszlopai
popcornplayah: urbanizmus
CatDesign: Padon
Bizsu60: Skyscape
retekblog: Hévre várva
bence93: Szent István Bazilika (1)
James Cage: Mock-Up

 

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr201033886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása