~dá~: h3145286[1]A kérdés pusztán szónoki, mert a választ tudjuk. Egyszerűen hirdetési felületnek használják a hirdetési felületet. Ha a lakás elkelt, akkor reklámozzuk rajta magunkat! (Feltéve, hogy eladó volt egyáltalán valaha az a két lakás, és nem önreklám volt már az első perctől.) Remek ötlet (mindenesetre jobb, mint amikor minden fotóra a saját fejét tette az ingatlanos), nem is értem miért nem jutott még eszébe senkinek. A Viktor által küldött link sajnos már nem elérhető, de a tárolt változatok még fenn vannak. Itt az eredeti szöveggel, meg itt az eladás utánival.

Ja és akár kamu akár nem, a napocskarajzért piros pont jár!

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: balaton hirdetés lakás

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr141005000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Káposztakukac 2009.03.16. 12:18:15

maga a lakás egész jó, ráadásul jó áron. mondjuk én budapesti árszínvonalból indulok ki, lehet, hogy itt hibázom el...

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.16. 14:34:22

Nagyon jó!

Káposztakukac, szerintem ottani viszonylatban is igen jó áron hirdették az ingatlanokat, főleg, hogy nyáridőben mennyit kaszálhatnak rajta az új tulajok.
süti beállítások módosítása