sisy: Budapest


Tudja valaki kapásból, hol készült a fenti kép? (Rákattintva ki lehet találni a környezetből.) Aztán lesz még egy remek suhanó Combino az ING-vel kombinálva. meg átszínezett átjáróház, kockakövek, korlátok, geometriai izék, hó és locspocs - remek fotókon.

elpe: DSC03136
Zo HUN: Resize of P1020144
Köbli Z: Formák II
hariom: sétány
hariom: mozaik
ildikoo: aluljáró
I\\/I4R[ł: Átjáró

 

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr71974133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

contrapunkt 2009.03.01. 22:15:22

ma is tanultam valamit :)

nem tudtam volna kapásból, hogy hol készült az 1. kép, de a kattintás után, a második alapján már egyértelmű. holnap, ha arra tekerek, meg is nézem magamnak :) kincsesbánya ez a BP :o))

Sadia · http://sadia-mintti.blog.hu/ 2009.03.01. 22:25:34

BTK-ra "járok", nálunk is készül a "főcsarnok" megújulása, helyre pofozzák a plafont is, kicserélik az ajtókat, meg látni gipsz stukkókat is (bár nem tudom mi célból), szóval alakul (mindenkinek ajánlok benne egy sétát, intenzív élmény)

smalladam 2009.03.01. 23:53:07

@Sadia: ha jól láttam, azok a gipszstukkók a főbejárat kolonnádjára, vagy mellette a körúti homlokzat árkádjára valók - az eredetieket egy-két éve leszedték, mert már vszélyesek voltak

Sadia · http://sadia-mintti.blog.hu/ 2009.03.02. 00:48:29

@smalladam: amik bent vannak a "főcsarnokban" és fehérek? hm, ezen most meglepődtem

smalladam 2009.03.02. 10:27:52

@Sadia: nem néztem meg őket pontosan, de első ránézésre pont úgy néztek ki, mint amiket nemrég leszedtek kintről. másrészt belül szerintem nem voltak stukkódíszek eredetileg
süti beállítások módosítása