Hogy szimpatikus-e vagy sem az döntse el mindenki maga. Mindenesetre Magyarországon meglehetősen eredeti eljárás, hogy valaki a fejét teszi logóra minden hirdetésére. (Ha jól emlékszem utoljára Torgyán doktor próbáálkozott ezzel, amikor meg akarta alapítani a Torgyán Pártot, melynek saját feje lett volna a címere, de aztán nem engedték neki.)

Külföldön egyénként elég bevett szokás, nem csak az ingatlanhirdetéseknél képpel vállalni a terméket, aminek akár pozitív üzenet is lehet: "én az arcomat adom ehhez". Mindenesetre majd az eredmények döntenek, hogy sikeres vagy röhejes-e az új módszer. (Egy Urbanista-posztra mindenesetre elég volt...)

 

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetés ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr92942342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2009.02.14. 14:25:06

Hát ez szar. :D
Főleg, hogy mindemellett a neve nem szerepel a hirdetésben. Találjunk neki valamit. Nyomasek Logó.

Té, mint Tamás 2009.02.14. 18:14:16

@katatones:
Lehet, hogy nincs neve, ezért aláírás helyett a fejét rakja oda mindenhova. :)
Szerintem egyébként gagyi nagyon. Az arccal felvállalás megvan azzal, hogy az "érdeklődni" pont alá odabiggyeszti a képét. De hogy kvázi logónak használni...még jó, hogy nem vízjelet csinált belőle.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.16. 14:37:48

Szörnyen gagyi. De a lakást elfogadnám.
süti beállítások módosítása