urbanista: ufo

 

Vajon kié lehet ez a remek űrjármű? Talán azé az ufonautáé, aki ebben az újlipótvárosi kecóban lakik? Vagy nem is űrjármű, hanem egy ízeltlábú robot? Nem tudjuk. Pontosan azt sem, hol van, de remek! A képet Tamás küldte egy kis levél kíséretében, hogy:

 

Üdvözletem! Mellékelten küldök egy érdekes képet egy Rózsadombi épületről. A képen az épület előtti üvegtető látható. Amint megláttam, eszembe jutott, hogy korábban gyűjtöttétek az ilyen "sci-fi"-s hangulatú fotókat.

 

Az utóiratban még azt irta, hogy "Nagyon jó a blog, csak így tovább! Különösen tetszik, hogy kezdeményeztétek a "Hét Képei" válogatást. Rengeteg jó fotót küldenek be az emberek, ráadásul az urbanista tagot viselő fotók megkönnyítok a fotók keresgélését." - de azt kivettem a levélből, hogy ne tűnjön dicsekvésnek. És persze ezúton is köszönjük az anyagot!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest star wars ii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr52926065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2009.02.06. 11:37:56

kivetted a dicséretet, de aztán azér mégis beírtad, cseles:P

öntelt radírpók 2009.02.06. 12:23:45

a tervezőnek és a megrendelőnek egyaránt szívből gratulálok

Mt 2009.02.06. 14:01:44

Ha jól tudom ez a Törökvész lejtőn van, és tuti hogy UFO, mert eredetileg nem volt az épület elején

cramy 2009.02.06. 23:20:48

Ez a *Fedelet a hajléktalan kerti törpék fölé!* mozgalom székháza lehet... :D
süti beállítások módosítása