"Lakóháznak, irodaháznak, magánklinikának, elegáns szállodának" ajánlja az ingatlanos ezt a budafoki Barbie-kastélyt, de valójában sokkal jobb lenne egy mini Disneylandnek. Esetleg lehetne harmincas évek stílusában hollywoodi horrorfilmeket forgatni benne - ha nem számítjuk a napozó gumiállatokat.

Vagy tudjátok mit, azzal együtt is: lehetnének azok a szörnyek.

Figyelem, az árban a rózsaszínű felhők is benne vannak! Igaz ugyanakkor, a várkastély urát még hétszilvafás nemesnek se nagyon nevezhetjük, tekintve, hogy a 423 m²-es uradalmi központhoz egy 80 m²-es uradalom tartozik. Mondjuk kétségtelen, hogy kisgyerekként baromira örültem volna, ha a bácsikámnak lett volna egy ilyenje.

Vagy tudjátok mit, most is örülnék egy ilyen bácsikának.

Exkluzív, örökpanorámás luxus villa KIADÓ Rózsavölgyben! Lakóháznak, irodaháznak, magánklinikának, akár elegáns szállodának is kitűnő!
Saroktelken fekvő, 2003-ban épült luxusingatlan extrákkal, két utcafronti bejárattal, alsó szintjén orvosi rendelővel kiadó! Az ingatlanban összesen 8 szoba, egy nappali, 4 fürdőszoba, egy medence, szalon, és egy mozi terem található, ezen kívül pedig tartozik hozzá egy 30 nm-es vendégház (fürdőszobával, konyhával, étkezővel, és egy szobával), egy 80 nm-es terasz két bástyával (egyikben található a gépház a kazánnal). A villa összterülete: 423 nm, 3 szintes, 4 állású garázs tartozik hozzá elektromos, távirányítású garázskapuval. Fűtése egyedi gázkazán. A medence 4.3 m * 9.5 m-es, fűthető, fallal elzárva, amelyen keresztül csodás panoráma nyílik egész Budapestre.

Az uccsó három kép forrása ez. Tipp: Sadia

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés giccs kastély villa budafok xxii. ker fura ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr73858971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maestro1 2009.01.05. 13:57:17

Nem tudom megérteni, mi a jó abban, ha a franciaágy és a pipereasztal mellett ott van a fürdőkád. Egyre több hirdetésben látni ilyet. Nekem eszembe nem jutna, hogy ilyet építsek, engem kifejezetten zavarna a háló+fürdő kombó (ha ott kéne élnem).

Rocky 2009.01.05. 14:42:19

izomtibor.blog.hu/

erre tibi azt mondja:
azé hogy a miközben a dakota gádzsi mossa a p*csáját a saroklavórban, addig a csávó tudja csekkolni, a f*szát verve közben az ágyon....

Rocky 2009.01.05. 14:46:38

Na Kedves Okostojások!

Ez kell nektek nem tervtanács!

Milyen szép ugye...
MsTaurus: idézek tőled:
"a megrendelő meg, ha mód van rá ... ..., olyasmi házat akar, mint a szomszédé,talán egy kicsikével jobbat."

Hát kell ennél jobb?

Milyen szép lenne a Gellért-hegy csupa ilyen "álom" házzal a magyar-roma-mediterrán barátság jegyében. Szép, ízléses, még egy kis torony is van rajta, hogy megbolondítsa, egyszerűen cuki.


Rémálom-rémálom. És van akinek ezt tetszik...

Tetszik?

gasparnorbertpal · http://geoabc.blogspot.com 2009.01.05. 16:10:51

Ez régebben a Fradi egykori gyúrójának a háza volt, úgy hallottam...

huncut_kata 2009.01.05. 16:54:30

Ja, ő volt az aki befogadta házi őrizetre Tasnádit, csak aztán kölcsönadott neki, az meg később letagadta. Vagy valami ilyesmi. A gyúrók ilyen jól keresnek?

"Tasnádi Péter januárban, sikkasztás gyanúja miatt került előzetes letartóztatásba. Sajtóértesülések szerint az a férfi jelentette fel őt, aki tavalyi szabadulása után befogadta a villájába. A férfi azt állítja, hogy 20 millió forintot adott egy közös vállalkozás reményében Tasnádinak, aki nem számolt el a pénzzel." (MTI)

még ez is kiegészítésként
www.stop.hu/articles/article.php?id=243710

öntelt radírpók 2009.01.05. 23:43:22

Annyira, de annyira alpári.

Tasnádi háza is hasonló a Szemlőhegy u. - Rómer Flóris u. sarkánál. Másfél méteres kovácsoltvas családi címer is van a főhomlokzaton.

Visszafogott, decens polgári ízlés.

Rocky 2009.01.06. 08:02:34

És akkor belinkelnék ide egy érdekes vitát (főleg a vége felé érdemes olvasgatni...):

urbanista.blog.hu/2009/01/01/szentkorona_es_legkondi_hogyan_csufitsunk_el_ferencvarosi_vedett_homlokzatot

cramy 2009.01.06. 13:37:38

szerintetek a medence sarkánál derékszögben álló, féloldalra döntött napozóágy milyen funkcióval bír? 2 képen is megfigyelhető...

amúgy a fürdőszobák ritka undorítóan néznek ki.

MsTaurus 2009.01.07. 00:35:05

@Rocky:
Kár, hogy Nádasdy Ádám már megírta a cikkét a trágárról és a pornográfról, mert erre a remek példára mind a tíz ujját megnyalta volna.
Egyébként órák óta körmölöm a választ a feldobott labdádra, ám amikor elküldtem, egyszerűen eltűnt.
Holnap talán újra nekigyűrkőzök. Legalább l kérdésben le fogjuk tudni zárni a vitát mindkettőnk megelégedésére.

ddevil 2009.01.07. 02:47:51

Undorító giccs. Kívülről pucc (már akinek), belülről kissé putris. Az a viaszkosvászon terítő a medencénél, meg azok a csodaszép zöld székek.., a fürdőhálóban azok a 3Ft-os lámpák a falon, művirág.. grr..
süti beállítások módosítása