capew: IMG 9760

Na szép kis vidám évkezdés. De most mit tegyek, ha városos, épületes, lakásos témában csupa ilyen termett az elmúlt héten az Indafotón. És hogy milyen lesz a jövő heti termés? Az természetesen a Nyájas Olvasókon is múlik: tessenek kérem feltölteni több mókás urbanista címkés képet, és akkor majd vidámabbat válogathatunk.

Szerzők és képcímek, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvashatók, rákattintva pedig a fotós oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi képét is. 

darthwalk: DSC 6159
capew: IMG 9758
bandi: IMG 4268-f-c
sisy: Tél
ildikoo: Órajáték
kösziiii: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
cyferko: IMG 3478 s
Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr15854644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tersyxus 2009.01.03. 11:36:53

A jozsefvarosi templomon mar joideje kinn van az a plakat. Nem az uj ev koszontesere tettek ki. Nem ertem miert kell ezt is cinizalni. Muvelt ember nem ir ilyet.

Mondjuk annyiban egyetertek, hogy az idozites nem volt a legjobb, ugyanis az "erted halt meg" leginkabb husvetkor lenne aktualis.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.01.03. 11:48:21

A címre és a nyitóképre gondolsz?

Ezek a képek mind az elmúlt héten kerültek fel az indafotóra. Kiválogattam azokat amelyek a legjobban tetszettek és megpróbáltam valami közös szálat találni hozzájuk. A halál amúgy nem csak erre vonatkozik, az oroszlános kopogtató legalább ilyen "halálos" kép a Dante idézettel. A nyitó kép meg azért lett az, amelyik, mert ez tetszett a legjobban, ahogy Pázmánnyal rímel a híres világháborús plakátra. Nem értem mi ebben a cinizmus. Ha teljesen keresztényként nézed, akkor is teljesen értelmezhető - irónia nélkül is: "kedves monitor előtt ülő blogger, érted is meghalt Krisztus". Aktuálisnak meg biztos, h aktuálisabb lett volna Húsvétkor, de hát ha egyszer most tette fel a kép készítője, akkor csak most lehetett a hét képei közt : )
süti beállítások módosítása