"A Kiskörút jelenleg zajló felújítása során megdöbbenve tapasztaltam, hogy a meglévő és jó állapotú gránitból faragott szegélyköveket beton szegélyekre cserélik! Értetlenül álok e csere előtt, hiszen ellentétes mind a gazdaságossággal, mind a praktikummal, mind az esztétikummal." - írja blogjában Teleki Nagy Krisztián. A felújítással kapcsolatban más fórumokon az új kandeláberoszlopok formáján zsörtölődtek (mivel az nem csak a lámpákat, de e felső vezetéket is tartják majd), de azt mindenki hozzászokta tenni a kritikájához, hogy valójában nagyon örül a Kiskörút újjászületésének. Mi is.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest útépítés belváros járda kiskörút v. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr66784167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2008.11.24. 17:21:00

Hehe, elnézést az OFFért, de nem hagyhatom ki...

Imserősenk elküldtem a blog linkjét, gondoltamm érdekelni fogja. Úllácc, enyhe diszlexia esete foroghat fönn nála, mert visszaírt, hogy who the f*ck is Urbán Pista :D

Bocs mégeccer az offért.

UI: (Ja, és igen tetszett neki a blog, úgyhogy plusz egy olvasó :D)

Perillustris 2008.11.24. 18:55:46

Már itten is az Urbánt szíggyák?
süti beállítások módosítása