Ennek az óbudai tízemeletesnek a kilencedikén tényleg kihozták a maximumot az adottságokból. Az üvegtéglafalas leválasztás például nagyot dob rajta. Csak ez a dobogó vagy mi rejtély nekem. Vajon miért készít valaki ilyen (ahogy az ingatlanos írja) "fából készült faemelvényt" a hálószobájába? Talán a szörnyű belmagasság szédítette vagy valami szexbarlanggá próbálta varázsolni a hálót?

Azonban sokkal izgatóbb kérdés, hogy mi lehet a dobogó alatt. (Megkérdeztük, de az ingatlanos sem tudja.) Nekem valahogy Kiss Béla, a száz évvel ezelőtt Monster of Cinkota néven világhírűvé vált asszonyirtó jut eszembe. Az ő házának új lakója huszonegynehány bádoghordót talált a kertvégi sufniba zárva és mindegyikben egy-egy megfojtott asszony volt hermetikusan leforrasztva.

Na persze mindez csak egy alapos takarítás kérdése, mert amúgy a kégli szinte pont a budapesti panelátlagáron nem tűnik rossz vételnek.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés panel horror lakás társasház óbuda hálószoba iii. ker ágoston utca belső-óbuda

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr46729407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.10.24. 12:00:35

Nem tudom, a blogíró hogy lenne vele, de én speciel azonnal levetetném a lakásomról szóló írást egy ilyen szutyok helyről..
Még nem reklamált senki?

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.10.24. 12:37:35

AnyádnakPalánkot: "Nem tudom, a blogíró hogy lenne vele, de én speciel azonnal levetetném a lakásomról szóló írást egy ilyen szutyok helyről..
Még nem reklamált senki?"

Reklamálni? Azért, mert az ország legolvasottabb internetes híroldalán, a főoldalon ingyen megjelent a lakáshirdetése? Egészen biztosan reklamálni fog miatta... ;)

Kuruttya 2008.10.24. 16:24:23

Arról nem is beszélve, hogy semmi joga sem lenne "levetetni" ;) A lakáshirdetés publikus, innentől kezdve mindenki azt ír róla amit akar.
süti beállítások módosítása