~dá~: krúdy utca 115Egyik kedves utcánkról a VIII. kerületi Palotanegyedben fekvő Krúdy Gyuláról írt levelet nekünk patt anni. Kérdésére a válaszunk röviden annyi, hogy: de igen.

sziasztok! van egy utca, amit nagyon szeretek. ez a krúdy utca ami a nyóckerben van, de nem nyóckeres, sőt nagyon szép. ami viszont nagyon csúnya neki, az a világítása. egyszerűen ronda minden falra szerelet lámpa. pedig egyik ház szebb mint a másik. egyébként ezek a lámpák folytatódnak a körúton is azon a részen, haol az a csirkelopó gyerek szobor van, meg az a másik, amit csak úgy hívunk, hogy a pedofil álma. na de a lényeg. nem akartok írni róla??? pusziii patt anni

Csak annyit tudunk hozzátenni, hogy nehéz eldönteni, melyik igénytelenebb, amikor házfalon kívül helyezték el a vezetéket, vagy amikor bevésték. Ja meg annyit, hogy

Aki ide akar költözni, az valóban ne a "nyóckeres" életérzésre számítson, de ne is a VIII. kerületi átlagárakra (248 ezer/nm). A környék egyre jobban sétálósodik és épp most újítanak fel egy házat luxushotellé az utcában. Még az olcsóbbak is a kerületi átlag felett vannak (270 ezer), a drágábbak meg akár a dupláját is megközelíthetik (470 ezer). Ráadásul mivel nagypolgári lakásokról van szó, egy 125 négyzetméteres kégli akár 60 millióba is kerülhet a Krúdy utcában.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés lakás világítás viii. ker aki ide akar költözni krúdy utca

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr88711264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuruttya 2008.10.13. 17:37:31

Kandellábert a népnek!
süti beállítások módosítása